Babyspullen voor de beste prijs
Close
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.

Welkom op JaJoJababy.nl!

De eigenares van JaJoJababy is moeder van vier kinderen. De namen van de kinderen zijn in de naam van de site verwerkt. Zo is de naamgeving dus tot stand gekomen. Opgegroeid in een ondernemersgezin, heeft zij het ondernemen met de paplepel meegekregen. Ze wilde altijd al een eigen zaak maar wist eerst niet wat. Als kindervriend (vooral baby’s) en een shopaholic lag het op gegeven moment voor de hand om deze twee zaken te combineren. Zo is het bedrijf JaJoJa ontstaan en daaruit voortvloeiend de website JaJoJababy.nl.

Alle producten op de website zijn met liefde en zorg uitgezocht. Er worden alleen producten ingekocht die wij van JaJoJababy zelf zouden aanschaffen. Veel van de producten zijn ook persoonlijk getest, zodat wij weten wat wij verkopen.

Bij ons bent u
op het juiste adres!

Onze prijzen zijn zorgvuldig vastgesteld en wij zijn voorstander van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij struinen speciaal voor u de halve aardbol af voor aparte producten. Uw kindje verdiend het beste vinden wij. Veel van onze producten zult u niet gauw elders vinden.