Babyspullen voor de beste prijs
Close
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.

Garantie

Op onze website staan alleen producten die wij zelf ook hebben getest en producten die wij zelf ook zouden aanschaffen. Wij kopen alleen producten in waar wij voor de volle 100% achter staan. Een belangrijke criteria voor de aanschaf van onze producten is ten eerste de kwaliteit. Tevens bieden wij onze producten aan voor een scherpe prijs!

Ondanks de strenge selectie op kwaliteit is het onvermijdelijk dat er defecten of klachten ontstaan. Daar zijn we ons zeker van bewust. Daarom bieden wij u garantie op uw aankoop. De meeste merken werken met een fabrieksgarantie van 1 jaar, maar ook daarbuiten zullen wij samen met u kijken naar mogelijke oplossingen indien nodig. Dit vanzelfsprekend wel binnen alle redelijkheid van de verwachte levensduur van een product.

Wat te doen bij klachten?

Stuur een e-mail naar klantenservice@jajojababy.nl, onder vermelding van het bestelnummer. Beschrijf de klacht duidelijk. Foto’s maken de klacht inzichtelijk voor ons en voor de fabrikant/importeur, dus het is heel fijn als die ook worden bijgevoegd. Doorgaans bieden wij u binnen 1 à 2 werkdagen een passende oplossing.