Babyspullen voor de beste prijs
Close
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.
Jouw baby en de herfst

Jouw baby en de herfst


De herfst is net een paar weken geleden begonnen. Misschien heb je jouw kleintje reeds in je armen of je bent misschien in het laatste trimester van je zwangerschap en het weer verandert, je voelt de frisse lucht en het wordt steeds kouder. Het is een goed moment, om je checklist nog eens goed na te lopen, in de voorbereiding op de komst van jouw kleine bundel van vreugde. Die kun je straks lekker omsluiten in je warme armen. Heel fijn voor zo’n kleintje in dit koude weer. We kennen de basisprincipes van het hebben van een babychecklist met daarop luiers, autostoeltjes, onesies etc. Er zijn echter nΓ³g een paar items die essentieel zijn voor jou en jouw baby. Deze zullen bijdragen aan het gevoel van gemak tijdens de lange koude maanden die volgen.

πŸ…³πŸ…΄πŸ…ΊπŸ…΄πŸ…½πŸ†‚

Heb voldoende dekens om de baby beschermd en warm te houden. Heel veel dekens op onze website zijn bestemd om ervoor te zorgen dat je baby goed bedekt is en warmte vasthoudt. Wij hebben bijvoorbeeld omslagdekens die best groot zijn (120 X 120cm). Er is een schattige PRINCE of PRINCESS applicatie op deze dekens geborduurd. Of wat dacht je van onze Rupsje Nooit Genoeg dekentje? Staat ook super schattig in een kinderwagentje of wiegje!
Houd je baby warm tijdens het reizen, door een paar extra lekkere warme dekens in de auto te hebben. Je kleintje heeft misschien een extra laag nodig, vooral als de verwarming in de auto niet meteen op gang komt.


πŸ††πŸ…°πŸ…½πŸ†ƒπŸ…΄πŸ…½ πŸ…΄πŸ…½ πŸ…ΌπŸ†„πŸ†ƒπŸ†‚πŸ…ΉπŸ…΄πŸ†‚


Een behaaglijke gebreide of jersey muts beschermt je kleintje tegen de wind en de koude temperaturen. Koop een paar bijpassende wanten zodat al die vingers beschermd zijn tegen de elementen en er trendy en super schattig uitzien. Binnenkort is er een ruime keuze aan mutsjes op onze website.


πŸ…½πŸ…°πŸ…²πŸ…·πŸ†ƒπŸ…ΊπŸ…»πŸ…΄πŸ…³πŸ…ΈπŸ…½πŸ…Ά


Te warm aankleden van een baby is ‘s nachts niet veilig en kan oververhitting veroorzaken. Een goede slaapzak zorgt ervoor dat jouw baby lekker warm blijft en bedekt. Onze fleece slaapzakken zijn een goed alternatief voor dekens en lakens. Deze laatste kunnen baby’s namelijk makkelijk van zich aftrappen. Fleece houdt warmte goed vast, dus het is een mooie bijkomstigheid dat deze slaapzakken van fleece gemaakt zijn.


πŸ…±πŸ…΄πŸ†…πŸ…ΎπŸ…²πŸ…·πŸ†ƒπŸ…ΈπŸ…ΆπŸ…΄πŸ†


De koude lucht zal het vocht uit je huis wegzuigen als de verwarming op volle toeren draait en dit kan grote schade aanrichten aan de huid van je kleintje. Gebruik een luchtbevochtiger in de babykamer om een droge huid te voorkomen. Zorg ervoor dat de luchtbevochtiger niet te dicht bij het wiegje of bedje van jouw baby staat.


πŸ†‰πŸ…ΎπŸ…½πŸ…½πŸ…΄πŸ†‚πŸ…²πŸ…·πŸ…΄πŸ†πŸ…Ό


Zelfs in de koudere maanden is de huid van jouw baby erg gevoelig voor Uv-licht en kan deze gemakkelijk verbranden. Het is belangrijk dat de baby word ingesmeerd met crème dat gemaakt is speciaal voor de gevoelige babyhuid en een SPF van minimaal 15 heeft. Ook zonneschermen op je autoruiten zijn aangeraden. Wij bieden deze laatste ook voordelig aan op onze website.

JaJoJaBaby wenst jou en jouw baby knusse en warme herfstmaanden toe!πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *