Babyspullen voor de beste prijs
Close
Open House on the 24th, - 12 mid day to 5 pm.
JaJoJaBaby Blog

JaJoJaBaby Blog

Hallo lieve mensen,

Welkom op onze JAJOJAbaby blog. We zullen in deze blog de laatste nieuwsjes, actualiteiten en weetjes met jullie delen. We vallen maar meteen met de deur in huis;

Wij hebben heel goed nieuws voor jullie en zijn SUPER enthousiast! Binnenkort lanceren wij de JAJOJAbaby collectie. Ja, onze EIGEN collectie die wij eigenhandig hebben ontworpen. Deze collectie krijgt als benaming ‘Oma Evi’. Waarom deze naam? Nou, het verhaal luidt als volgt; ๐—ข๐—บ๐—ฎ ๐—˜๐˜ƒ๐—ถ is mijn moeder. Eveline. Een hele lieve oma voor haar kleinkinderen en alle kinderen die op haar pad komen. Ze is een ware kindervriend. ๐—ข๐—บ๐—ฎ ๐—˜๐˜ƒ๐—ถ draagt alle kinderen een warm hart toe en maakt de collectie, die naar haar genoemd is, met liefde. Dรกt kun je ook zien.

Het verhaal over ๐—ข๐—บ๐—ฎ ๐—˜๐˜ƒ๐—ถ houdt hier niet op. Hier en op onze Facebook pagina vertellen we jullie gauw meer. Nu eerst even een glimp uit de collectie; onze OMA EVI wiegjes van 100% natuurlijke palmbladeren met een kleurrijke bekleding van katoen. Wij horen graag jouw mening over deze wiegjes.

Grace

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *